Mainos

KRP tutkii Kevan kuittisotkut

Kuntien eläkevakuutus on pyytänyt keskusrikospoliisia tutkimaan, onko toimitusjohtaja Markku Kauppinen syyllistynyt rikokseen korjattuaan jälkikäteen yhden edustustilaisuuden kuittia.

Kuitti liittyy Kuntien eläkevakuutuksen vuoden 2007 jo hyväksyttyyn tilinpäätökseen. Edustustilaisuuden kuitista oli vedetty yli Nova Groupin Arto Merisalon ja keskustan hallintosihteerin Lasse Kontiolan nimet ja lisätty tilalle keskustan hallintopäällikkö Aki Haaro. Kuittien korjailu on tapahtunut tänä kesänä.

Kauppinen on myöntänyt käskeneensä sihteerinsä korjata vieraslistaa, mutta vetoaa tapahtuneessa inhimilliseen virheeseen. Kauppisen mielestä korjauksia ei olisi pitänyt tehdä kuittiin vaan erilliseen liitteeseen.

Kuitti koskee Järsön koulutus- ja kurssikeskuksessa 21.2.2007 pidettyä tilaisuutta.

Kevan hallituksen puheenjohtaja Sampsa Kataja pitää vielä mahdollisena sitä, että Markku Kauppiselta perittäisiin erorahat takaisin, mikäli kuittiasiassa on tapahtunut rikos.

- Katsotaan tämä vaihe läpi ja sen tulos myös. En halua vielä tässä vaiheessa ottaa siihen kantaa, mutta kaikkihan on mahdollista, Kataja pyöritteli MTV3:n haastattelussa.

STT:n mukaan keskusrikospoliisi ilmoittaa ensi viikolla mahdollisesta esitutkinnasta.

(MTV3)

Katso Siina Revon juttu (Kymmenen uutiset 9.7.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.