Mainos

KRP tutkii Bonanza-hotellin toimintaa

Riihimäellä eilen palanut hotelli-ravintola Bonanza on herättänyt viranomaisten kiinnostusta viime vuosina muun muassa paritusepäilyjen takia. Taloon on tehty ainakin kaksi paikallisen poliisin, keskusrikospoliisin ja valvontaviranomaisten ratsiaa, viimeinen tämän vuoden maaliskuussa.

KRP on kuukausien ajan tutkinut Bonanzan toimintaa. Tutkinnanjohtaja Arto Korhonen on luvannut mahdollisia tuloksia kesän mittaan. Hotellin omistajaa epäiltiin parituksesta jo muutama vuosi sitten. Juttu ehdittiin viedä käräjille, mutta kihlakunnansyyttäjä Heikki Salmi peruutti sen lisätutkimusten jälkeen.

Bonanzasta ja parituksesta on viimeisen ratsian jälkeen käyty keskustelua internetissä. Hotellin oman vastineen mukaan "poliisiratsiat ovat haitanneet asiakkaitten ja henkilökunnan työskentelyä". Tekstistä ilmeni, että maaliskuisen ratsian jälkeen viranomaiset käännyttivät hotellin asiakkaita pois Suomesta.

Hotelli on korostanut toimivansa laillisesti. Sen mukaan "suurkaupungeista tulleet enimmäkseen naispuoliset lomailijat ovat olleet viehättyneitä muun muassa Bonanzaa ympäröivistä maalaismaisemista ja ulkoilumahdollisuuksista sekä "shoppailusta" ja "irrottelusta" heille erilaisessa pikkukaupunkimiljöössä".

Hotelli totesi pyrkivänsä ravintolatoiminnan puolella eroon strip tease -kapakkaimagosta kansainvälisemmän ruoka- ja seurusteluravintolan suuntaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.