Mainos

Krp: Tiedätkö tämän pressun alkuperän?

Poliisi toivoo saavansa tietoja ruskeasta pressusta, joka mahdollisesti liittyy viisi vuotta sitten Karvialla tapahtuneeseen Kai Salomaan katoamiseen. Salomaan epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Kai Salomaa nähtiin viimeksi Karvialla 15.5.2003, jonka jälkeen hänestä ei ole mitään havaintoja. Katoamiseen mahdollisesti liittyvänä esineenä poliisi on saanut haltuunsa noin 2,5 m x 5 m -kokoisen pressun (kuva).

Luultavasti pressu on ollut alun perin suurempi ja siinä on ilmeisesti lukenut "lainapeite". On mahdollista että pressu on joko anastettu tai lainattu Karvialta tai lähialueelta toukokuussa 2003.

Myös Karvian Suomijärveltä kesällä 2007 löydetyn miesten tumman vyön alkuperää selvitetään edelleen. Vyö voi mahdollisesti liittyä Kai Salomaahan ja hänen katoamiseensa. Luultavasti vyöstä on useammalla henkilöllä havaintoja ja ilmeisesti vyötä on myös siirretty maastossa ennen sen joutumista poliisin haltuun.

Kai Salomaan ruumis on saatettu kätkeä lopullisesti vasta useita päiviä toukokuun puolen välin jälkeen. Tästä syystä poliisi toivoo tietoja myös muista poikkeavista maastossa tehdyistä havainnoista, niin esineistä kuin jäljistäkin.

Ruumiin kätkemiseen voi liittyä vihreä henkilöauto ja siihen kytketty kattamaton kaksiakselinen kevytperävaunu.

Viimeiset havainnot Kai Salomaasta on tehty 15.5.2003 Ämälänkylässä Laurilantiellä, Sarvelan kyläkaupan luona sekä Karvian keskustassa. Hänellä on ollut mukanaan juomapullo. Salomaan päivää ennen katoamistaan hankkima harmaa Honda Civic jäi Laurilantielle.

Kai Salomaa katosi 15.5.2003

Kai Salomaa oli kadotessaan 46 -vuotias, 189 cm pitkä, hoikka, hiukset tummat ja niskapituiset, yllä tumman vihreä keinomokkatakki, siniset farkut ja vaaleat lenkkarit. Salomaalla oli Nokia 3210 -mallinen matkapuhelin, jossa oli hopean väriset vakiokuoret sekä mahdollisesti rannekello metallirannekkeella.

Keskusrikospoliisin Vaasan yksikkö on tutkinut katoamista henkirikoksena heinäkuun puolivälistä 2003.

Kai Salomaasta, poikkeavista maastohavainnoista, vyöstä, ajoneuvoyhdistelmästä tai ruskeasta pressusta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä keskusrikospoliisin Vaasan yksikköön (06) 326 6815 tai lähimpään poliisiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.