Mainos

Kristoffer ja kuoleman huone

Radio Novan monitoimimies Kristoffer Ignatiuksen kartta kertoi saman, minkä kaikki miehen tuntevat jo tiesivätkin: monta rautaa on tulessa yhtä aikaa, eikä mies suostu hyväksymään mitään rajoja silloin, kun on itselleen suunnan ottanut.

30-vuotias, Kajaanissa syntynyt Kristoffer on tullut monelle tutuksi Radio Novan erikoistoimittajana ja tapahtumajuontajana. Hän on kuitenkin ehtinyt mukaan moneen muuhunkin: toiminut discotanssin opettajana, esiintynyt MTV3:n legendaarisen Jyrki-ohjelman Electric Cirkuksessa ja tanssinut muun muassa K-Systemin Set U Free- ja Aikakoneen Keltainen-musiikkivideoilla.

Viimeistään Kristoffer nosti itsensä Suomen kartalle laulamalla falsetilla Talent-ohjelmassa Fame - I'm gonna live forever. Ikuisesti elämisen tematiikka näkyy myös Kristofferin tähtikartalla.

Kuoleman huone

Kristoffer Ignatius ja Helmen oma astrologi Merja Hirvisaari tapasivat Helmi-risteilyllä jo monia vuosia sitten. Tuolloin Kristoffer sai käteensä tähtikarttatulosteen ja kiireisen huikkauksen: "Katsotaan tämä yhdessä töissä tarkemmin, sulla on tosi vahva kuoleman huone". Nämä sanat jäivät kaikumaan Kristofferin korvissa, eikä hän uskaltanut edes lukea karttaansa.

Kartta ei kuitenkaan ole pelottava, eikä kerro Kristofferin omasta kuolemasta, vaan korostaa hänen suhdettaan yliluonnolliseen. Kristoffer kertoi olevansa tyytyväinen siihen, että aikaa ehti kulua. Oman isoäidin kuolema ja siitä viestin saaminen isoäidiltä itseltään unessa ja sittemmin myös omassa asunnossa kohdatut kummitukset olivat avanneet miehelle ymmärrystä niin hänestä itsestään kuin elämän syvimmistä syövereistäkin, eikä kartta suurine sanoineen enää pelottanut.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.