Mainos

Kristillisten Kallis: Lipponen näyttää huonoa esimerkkiä nuorille

Kristillisen liiton puheenjohtaja Bjarne Kallis jatkoi lauantaina pääministeri Paavo Lipposen (sd.) kielenkäytön arvostelua. Kallis moitti puolueensa valtuuston kokouksessa Helsingissä, että "jeesustelusta", "keskusta-uskovaisista" ja halventavasti pyhäkoulusta puhuva Lipponen näyttää huonoa esimerkkiä nuorille.

-Hänen käytöksensä on vahingollista siksikin, että nyt puhutaan paljon nuorten tapakasvatuksen puolesta, että hyvät tavat saataisiin kunniaan, ja ruma kieli olisi paheksuttua eikä suinkaan osoitus vitsikkyydestä ja rohkeudesta, Kallis sanoi.

Kallis lähetti terveisiä myös tupo-neuvottelijoille ja kehotti heitä käyttämään palkankorotukset ja veronalennukset mieluummin uusien työpaikkojen luomiseen.
-Palkankorotuksilla ja veroalella ollaan siirtämässä noin 8 miljardia lisää rahaa työssäkäyville hyväosaisille. Meidän mielestämme tällainen ahneus on synti, Kallis tuomitsi.

"Rukousta ja rahaa"

Puheenjohtaja Kallis patisteli joukkojaan vaalityöhön, jossa hänen mukaansa tarvitaan "epäpyhää allianssia: rukousta ja rahaa". -Rahaa on tehtävä, ja sitä saadaan niin, että myydään ihmisille sellaista, mitä he joka tapauksessa tarvitsevat, Kallis opasti omiaan.

Kristillinen liitto etsii parhaillaan vaaliliittokumppaneita vuoden 1999 eduskuntavaaleja varten. Tähän mennessä yhteisestä vaaliliitosta on sovittu Turun eteläisessä vaalipiirissä keskustan ja RKP:n kanssa.

Viime eduskuntavaaleissa kristillinen liitto sai 3 prosenttia äänesti ja menetti yhden kansanedustajan. Seitsenhenkinen eduskuntaryhmä supistui myöhemmin vielä yhdellä, kun Matti Ryhänen loikkasi keskustaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.