Mainos

Kristilliset: Halonen omaa hallitustaan vastaan

Kristillisessä liitossa katsotaan, että SDP:n presidenttiehdokas Tarja Halonen on hyvinvointiyhteiskuntaa koskevilla puheillaan ryhtynyt oppositioon sitä hallitusta vastaan, jossa hän itse istuu. Kristillisen liiton eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Päivi Räsäsen mielestä Halosen puheilla ei ole täyttä katetta. Räsänen sanoi tänään Turussa eduskuntaryhmän talvikokouksen tiedotustilaisuudessa, että Halosen ulkoministeriaikana on romutettu enemmän hyvinvointivaltion perusteita kuin aikoihin.

Tarja Halonen

-Tehdyt leikkaukset kohdistettiin nimenomaan niin, että ne koskettivat kaikkein vahvimmin ihmisten perusturvaa, Räsänen huomautti. Räsänen, kuten muutkin kristillisen liiton kymmenen kansanedustajaa, tukee presidentinvaaleissa keskustan Esko Ahoa.

SKL:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Leea Hiltunen ihmetteli, miksi kansa ei kysy Haloselta, minkä takia hallitus ei ole tehnyt sitä, mistä hän vaaliohjelmassaan puhuu. Hiltusen mielestä ei voi luottaa siihen, että hallituksen politiikka muuttuisi, vaikka Halonen valittaisiinkin presidentiksi. Kansanedustaja Ismo Seivästön (krist.) mielestä Halonen on ottanut ulkoministerinä oppositiojohtajan roolin hallituksen sisällä.
-Se voi olla aito huoli tai sitten se on taktinen veto, Seivästö arvioi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.