Mainos

Kristilliset: hallitus laiminlöi rakenteelliset uudistukset

Oppositiossa oleva kristillinen liitto katsoo, että hallitus on budjettiesityksessään laiminlyönyt rakenteelliset uudistukset, joilla esimerkiksi työttömyyttä voitaisiin vähentää.

Hämeenlinnassa kokoontuva skl:n eduskuntaryhmän kesäkokous sanoo kannanotossaan, että hallitus sai talousarvioesityksensä tasapainoon kertaluontoisilla toimilla. -Valtionkin omaisuuden voi myydä vain kerran, liitto toteaa. Eduskunnan tulee kristillisten mielestä syksyllä punnita talousarvioesitystä ihmisläheisestä näkökulmasta. Valtiontalouden korjaantuminen on näin siirrettävä vaikeuksissa elävien ihmisten ja perheiden hyväksi.

Erityisesti työllistämiskynnystä tulisi kristillisten mielestä alentaa. Sosiaaliturvan rahoitusjärjestelmää olisi uudistettava siten, että työvoimavaltaisilta yrityksiltä siirretään rasitetta pääomavaltaisille yrityksille.

Perheiden asemaa kristillinen liitto parantaisi muuttamalla perheverotusta yhden ansaitsijan perheitä tukevaksi. Tämä järjestyisi, jos perheellä olisi mahdollisuus jakaa tulot molempien vanhempien kesken. Tällöin veroprosentti on oikea suhteessa kahden ansaitsijan perheeseen nähden. Kristillisten eduskuntaryhmä jatkaa kesäkokoustaan huomenna.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.