Kristian Meurman tähtää maailmalle

Idolsissa neljänneksi sijoittunut Kristian Meurman on ylittänyt ensilevyllään sekä omat että levy-yhtiönsä odotukset. Cover-kappaleita sisältävä levy on myynyt parissa kuukaudessa huikeat 25 000 kappaletta.

Kristian on yllättynyt suosiostaan, mutta tähtää vielä korkeammalle. Miehellä on suunnitelmissa lähteä seuraavan levynsä kanssa myös ulkomaille.

- Uutta albumia työstetään jo mielessä ja totutamme keikoilla ihmisille pikkuhiljaa omaa musiikkia. Kieli vaihtunee sekä englanniksi että ranskaksi, Kristian kertoo MTV3:n Viihdeuutisille.

Kristian sanoo, että nyt ilmassa on oikeaa nostetta lähteä kokeilemaan siipiä myös ulkomaanmarkkinoille. Uuden albumin aikataulusta ei ole vielä varmuutta, mutta Kristian toivoo, että vähintään ensisingle saadaan ulos videon kera jo ennen joulua.

- Miksi jäisi tänne nyhjöttämään ja kattomaan kun muut menee ulkomaille? Materiaali on varmasti sellaista joka kelpaa, Kristian uskoo musiikkiinsa.

Kristian uskoo omien lahjojensa lisäksi myös vielä levysopimusta vailla olevien Idols-kilpailijoidensa tulevaisuuteen.

- Panu tekee musiikkia Technicolorin tyyppien kanssa. Panun ääni pääsee oikeuksiinsa.

- Mikäli hän ei saa levytyssopimusta, niin sitten tykitetään vaikka puoliväkisin mun firman kautta, Kristian lupailee.

- En tiedä onko vielä tänä vuonna Mian ja Johannan aika, mutta uutteralla työnteolla ja sillä, että uskoo itseensä saa ihmeitä aikaiseksi. Kyllä mä ainakin toivon, että heistä kaikista kolmesta kuullaan vielä. Setä voi sanoa, että jaksakaa odottaa vaan, kyllä se sieltä tulee.

Idols-ystäviinsä Kristian on vielä läheisissä väleissä. Viime viikolla hän kävi katsomassa Ari Koivusen keikkaa ja Mia Permantoonkin hän kertoo törmäävänsä lähes viikoittain. Myös Panu Larnoksen kanssa yhteydenpito on jatkuvaa, mutta Panun ja Anna Abreun huhutusta suhteesta Kristian vakuuttaa olevansa auvoisen tietämätön.

- Sitä pitää kysyä Panulta itseltään. En tiedä, Kristian sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat