Kristen Stewart taistelee Pattinsonin rakkaudesta

Näyttelijä Kristen Stewart tietää, ettei Robert Pattinsonia voiteta hetkessä takaisin.

Twilight-tähti Kristen Stewart tekee kaikkensa, jotta hän saisi suhteen näyttelijä Robert Pattinsonin kanssa jälleen entiselleen. Pari palasi yhteen muutama viikko sitten, kun Stewartin syrjähypyn ympärillä vellonut kohu laantui. Julkisista näyttäytymisistä huolimatta Pattinson ei ole tunnustanut silmäterälleen rakkauttaan kohun jälkeen.

– Kristen työskentelee kovasti saadakseen suhteen samanlaiseksi kuin se oli ennen, lähde sanoo RadarOnline.comille.

Sivuston mukaan ongelma on kuitenkin siinä, ettei Pattinson voi unohtaa Stewartin uskottomuutta. 22-vuotias Kristen oikoi julkisen anteeksipyyntönsä jälkeen puheitaan ja kiisti syrjähypyn. Robert on pyytänyt Twilight-kaunotarta rauhoittamaan vauhtia siihen saakka, kunnes hän voi luottaa täysin jälleen Stewartiin.

– Robertin on vaikea jatkaa eteenpäin kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunut. Kristen on todella pahoillaan pettämisestä. Pattinson on tavallaan kuitenkin antanut hänelle anteeksi, lähde toteaa.

Tulevaa mainoskiertuetta ajatellen kaikki parin erimielisyyksiin liittyvät riskit ovat minimoitu. Stewart ja Pattinson ovat tietyissä kaupungeissa majoitettuna jopa eri hotelleihin, jottei heille syntyisi riitaa.

– Vaikka Kristen ja Robert ovat taas yhdessä, heille on varattu erilliset hotellihuoneet tulevalla Twilight-kiertueella. Tuotantoyhtiö ei ota riskiä siitä, että parille tulisi taas ongelmia, joiden seurauksena toinen heistä siirrettäisiin korkeatasoiseen hotellisviittiin, lähde toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat