Krisse Salmisen kassi:

- kylmäsavulohta - vuohenjuustoa - munakoiso - hapankorppuja - Bulgarian jugurtti - 2 mandariinia - verigreippi - halvaa

Jyrki Sukulan ja Krisse Salmisen menu:

Kylmäsavulohivuohenjuustorulla

100 g kylmäsavukirjolohta 50 g vuohenjuustoa 1 rkl kermaa 1 rkl ruohosipulia tabascoa, valkopippuria ja suola

Notkista vuohenjuusto kermalla, lisää mausteet ja ruohosipuli ja sekoita. Viipaloi lohi ohuiksi viipaleiksi ja levitä kelmun päälle, levitä lohiviipaleiden päälle vuohenjuustotahna ja rullaa kuten kääretorttu ja anna vetäytyä jääkaapissa hetki ja leikkaa viipaleiksi, tarjoile hapankorpun kanssa.

Munakoiso, hapankorppu, vuohenjuusto, kylmäsavulohi lasagne

100 g munakoisoa 100 g vuohenjuustoa 50 g kylmäsavulohta 4 viipaletta hapankorppuja

Viipaloi ja suolaa munakoisot, anna itkeä hetki, purista vesi pois ja paista ruskeaksi oliiviöljyssä. kokoa kaikki einekset kerroksittain käyttäen hapankorppuja lasagnelevyinä. Päälimmäiseksi kerrokseksi vuohenjuustoa ja oliiviöljyä. Paista uunissa miedolla lämmöllä noin 12 minuuttia.

Sahrami jugurtti kastike lasagnelle

2 rkl maustamatonta jugurttia 1 tl sitruunan mehua veitsen kärjellinen sahramia 1/2 valkosipulinkynsi suolaa

Murskaa valkosipuli, sekoita jugurtin joukkoon, sekoita sahrami sitruunan mehuun ja lisää jugurtin joukkoon, mausta suolalla.

Mandariini surprise

2 mandariinia 2 tl sokeria 1 rkl hienonnettua minttua 1 rkl cointreauta

kuori mandariinit fileiksi noin 2 cm paloiksi, sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile herkullisen kermavaahdon kera

Lue myös:

    Uusimmat