Mainos

Krakkerit saivat arvostetun teknologiasivuston polvilleen

Krakkerit ovat kaataneet tunnetun yhdysvaltalaisen TechCrunch -teknologiasivuston. Sivusto kaatui aamulla klo 8.20 Suomen aikaa. Sivusto saatiin hetkeksi ylös, mutta se kaatui jälleen hetkeä myöhemmin.

Nyt sivusto on saatu jälleen toimimaan ja se vaikuttaa olevan vakaa, kerrotaan TechCrunchin sivuilla olevassa lyhyessä tiedonannossa. Tällä hetkellä tutkitaan, miten sivustoa vastaan päästiin hyökkäämään.

Britannian yleisradio kertoo tapahtumista. Sivustolla näkyi hyökkäyksen aikana viesti, että sivusto oli vaarassa tietoturvahyökkäyksen takia. Viestissä ei kerrottu yksityiskohtia. Sivuston kaaduttua sen tilalle tuli erilaisia viestejä, joiden mukana oli mm. aikuisviihdesivustoille johtava linkki.

"Huominen olisi ollut haitallisempi"

Graham Cluley toteaa tietoturvayhtiö Sophoksen blogissa, että koskaan ei ole hyvä hetki tulla hyökätyksi. Hyökkäys olisi kuitenkin ollut huomattavasti haitallisempi jos se olisi tapahtunut huomenna, sillä Applen uumoillaan julkistavan uuden tablet-koneensa silloin. TechCrunch seuraa julkistusta tarkoin ja sivustolle odotetaan paljon kävijöitä.

TechCrunchia pidetään yhtenä internetin arvostetuimmista teknologiasivustoista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.