Köyhät ritarit: Hurmaava suklaasalami

Nicolas Thieulonin veikeä suklaasalamiresepti on suklaahullun unelma! Tästä ei jälkiruoka enää parane.

  • 1½–2 dl rusinoita
  • 220 g tummaa suklaata
  • 3 rkl voita
  • 6 rkl sokeria
  • 1–1½ dl rouhittuja manteleita
  • 120 g murotaikinapikkuleipiä murennettuina
  • 3 rkl hillottuja appelsiininkuoria

Liota rusinat lämpimässä vedessä. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää sokeri, mantelirouhe, murennetut pikkuleivät, rusinat ja appelsiininkuoret. Jäähdytä.

Muotoile taikina makkaran muotoiseksi ja kääri se kelmuun. Sulje päät tiukasti ja laita pariksi tunniksi jääkaappiin. Poista kelmu ennen tarjoamista ja leikkaa salami viipaleiksi.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja