Köyhä fani nappasi LeAnn Rimesin vaatteet Twitterissä

Kantritähti siisti vaatekomeronsa ja päätti hyväntekeväisyyden nimissä lahjoittaa ylimääräiset hepeneensä rahapulassa olevalle fanille.

LeAnn Rimes, 28, raivasi vastikään vaatekaappiaan ja kertoi urakastaan myös Twitterissä, paljastaa popeater.com. Tähti oli saanut kulutettua kolme tuntia kaappinsa siivousurakkaan, ja hän kertoi hyllyjensä sekä koko kotinsa olevan kenkien sekä laukkujen vallassa.

– Kaikilla on heikkoutensa… minulla se on kengät ja käsilaukut, LeAnn Rimes paljasti.

Idolinsa siivousurakkaa seurannut fani Peggy Joice kirjoitti tähdelle Twitterissä ja pyysi tätä lahjoittamaan ylimääräiset vaatteet hänelle.

– Menetin työpaikkani ja minulla 16 kuukautta vanha lapsi. Kehno vuosi… ajattelin vaan, että jos sinulla on vaatteita tai asusteita, joita et halua? Meillä on vain yksi tulonlähde, ja kaikki ylimääräinen raha menee pojalleni, Peggy naputteli Twitteriin.

Hyväsydäminen laulajatar hankki tietoonsa fanin osoitteen ja vaatekoon, ja lupasi lähettää hänelle muutamia vaatteita omaan piikkiinsä, vaikka fani tarjoutui maksamaan sentään postikulut. Kiitollinen fani lähetti LeAnn Rimesille viestin, jossa kertoi myös 16 kuukautta vanhan poikansa Connorin kiittävän tähteä tämän vaatelahjoituksesta.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja