Kovalainen: Vakavimmat keskustelut Caterhamin kanssa

Lotuksella kaksi viimeistä F1-osakilpailua menneellä kaudella ajanut Heikki Kovalainen kertoi tulevaisuuden näkymistään Hjallis-ohjelmassa lauantaina.

- Viime viikkoina on keskitytty fysiikan treenaamiseen. Ajohommat on nyt kaikilla kuskeilla ja talleilla jäissä. Tämä on sitä formulakuskin ihan normaalia talvea. Ainoa ero muutamiin aikaisempiin vuosiin on se, että sopimusta ei ole vielä taskussa, Kovalainen sanoi.

Kovalainen toimi Caterham-tallin varakuljettajana osan viime kaudesta, ja pääsi loppuvuodesta paikkaamaan loukkaantunutta Kimi Räikköstä Lotukselle. Tulevan kauden sopimustilanteesta Kovalainen ei osannut vielä sanoa mitään varmaa.

- Sitä en osaa lähteä arvailemaan. Uran aikana olen huomannut sen, että koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan, mutta sen eteen tehdään töitä.

- En lähde työnantajakaan arvailemaan. Caterhamin kanssa on vakavimmat keskustelut meneillään. Se on monen asian summa tuleeko se menemään maaliin. Sen pitää olla maalissa ennen tammikuun loppua, kun testit alkaa, Kovalainen muistutti.

Ohjelman aiheena oli rohkeus, ja Hjallis kyselikin Kovalaisen rohkeutta lähteä mukaan bisnekseen formulauran päätyttyä. Tähän Kovalaisella oli selvä vastaus.

- En mä lopeta vielä, Hjallis.

Lue myös:

    Uusimmat