Kova tanssitreeni näkyy Kari Kanalan kropassa: "Kilot on karissut"

18:13
Minkä kappaleen tahtiin Kari Kanala olisi tanssinut tulevalla viikolla?

Kari Kanala kertoo painonsa pudonneen Tanssii Tähtien Kanssa -treenien myötä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella ensimmäisenä kisan joutui jättämään Ensitreffit Alttarilla -ohjelmasta tuttu Kari Kanala yhdessä parinsa Claudia Ketosen kanssa. Pari saapui MTV Uutiset Liven haastatteluun heti suoran lähetyksen päätteeksi. 

Iloisella mielellä pudotuksesta huolimatta ollut kaksikko kertoi haastattelussa ystävystyneensä kisan aikana. 

– Vietetään niin paljon aikaa yhdessä, että pitää olla avoin, että se homma toimii. Karin kanssa on kivaa, että on saanut olla oma itsensä. Jos on vähän huonompi päivä, sitten on huonompi päivä. Hitsi, että me ollaan kyllä naurettu, Ketonen kuvaili. 

– Meillä on mielettömän kivaa. Tykkään tosi paljon siitä aitoudesta, mikä Claudiassa on. Kun treenit alkaa kymmeneltä, sieltä se pikkuhiljaa tulee kahvin voimalla. Se on jännää, että tanssijoita ja pappeja yhdistää kahvi. Me lipitetään kahvia tosi paljon, Kanala komppasi. 

Kanala ehti treenata parinsa kanssa viisi viikkoa ja kova treenitahti näkyi miehen kropassa. Hän kertoo kisan tehneen myös muita muutoksia hänen elämäänsä.

– Olen laihtunut viisi kiloa. Kilot on karissut. Ehkä myös arvostaa sitä aikataulutusta, mikä onnistuu vaimon suosiolla, avustuksella. Hän on joustanut tosi paljon tässä kaikessa. Olen tosi kiitollinen Millalle tästä kaikesta, että mulla on ollut mahdollista tehdä tätä, Kanala paljasti.

– Karihan on painanut ihan täyttä päivää. Olen ihmetellyt, miten hän on saanutkin niin monta treenituntia, Ketonen kehui. 

Mikä olisi ollut heidän seuraava kappaleensa? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Katso parin tanssit alta: 

5:46

6:16

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja