Mainos

Kova lumimyrsky Torontossa

Ankarat lumimyrskyt ovat lamaannuttaneet julkisen liikenteen Kanadan suurimmassa kaupungissa Torontossa. Pormestari Mel Lastman on julistanut kaupunkiin hätätilan ja kutsunut armeijan apuun.

Torstaina kaupunkiin oli tulossa lähes 400 sotilasta avustamaan lumen raivauksessa pääteiltä. Silti kaikkia kaupunkilaisia kehotettiin pysyttelemään kotosalla. Kaupunkiin on satanut viime päivien aikana noin 15 senttiä uutta lunta. Entisestään kaupungissa oli jo noin 40 sentin paksuinen lumipeite, joka on peräisin vuodenvaihteen tuiskuista. Säätieteilijät varoittivat, että torstain aikana uutta lunta oli tulossa mahdollisesti jopa 25 sentin verran.

-Tämä on kaikkien aikojen pahin lumimyrsky Torontossa ja valitettavasti lunta tulee yhä vain lisää, kommentoi pormestari. Poikkeuksellinen lumentulo on saanut myös metro- ja lähijunaliikenteen kangertelemaan. Myös useita lentoja on jouduttu peruuttamaan Toronton Pearsonin kansainvälisellä lentokentällä, jossa ajoittain vain yksi neljästä kiitoradasta on ollut käytössä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.