Mainos

Kouvolassa taas kiskontaepäily - uhrit pakotettiin viinakoukkuun

Kouvolassa on paljastunut jälleen uusi törkeä kiskontaepäily. Tällä kertaa kohteena on ollut aviopari, joka on velkaantunut heille toimitetuista viinoista huomattavia summia. Myös heidän pankkikorttinsa oli otettu kiskonnasta epäiltyjen haltuun.

Krp epäilee nyt paljastuneeseen tapaukseen syyllisiksi avoparia, jonka mies kuuluu samaan laajaan sukuun kuin ensimmäisestä törkeästä kiskonnasta vangittuna oleva epäilty.

Avopari on pidätetty maanantaina. Heidän mahdollisesta vangitsemisestaan päätetään myöhemmin.

Useita tapauksia

Keskusrikospoliisi on tutkinut laajaa ja erityisen törkeää kiskontaa Kouvolan seudulla jo yli puolen vuoden ajan. Kiskonnan epäillään jatkuneen useiden vuosien ajan ja kohdistuneen useampiin eri henkilöihin.

Yhteistä näille kiskonnan kohteeksi joutuneille on se, että he ovat olleet osin syrjäytyneitä ja vahvasti alkoholisoituneita. Uhreiksi valituille henkilöille on toimitettu jatkuvasti lisää alkoholia jopa heidän vastustuksestaan huolimatta. Alkoholi on useimmiten ollut laitonta pimeää viinaa.

Alkoholin toimittamisen tarkoituksena on ollut saada uhrit viinakoukkuun ja sitä kautta velkaantumaan alkoholia toimittaneille henkilöille.

Velkaantumisen perusteella uhrien pankkikortit on otettu kiskontaan syylliseksi epäiltyjen haltuun ja tilit on tyhjennetty sitä mukaa, kun tilille on tullut eläkkeitä tai muita korvauksia. Uhreilla on myös nostatettu käteistä rahaa eri pikavippiyhtiöiden kautta.

Keskusrikospoliisi uskoo, että vastaavia tapauksia löytyy vielä lisää.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.