Mainos

Kouvolan "poikkeuksellinen" murha: Poliisi etsintäkuulutti miehen

Kymenlaakson poliisi on etsintäkuuluttanut keski-ikäisen miehen epäiltynä Kouvolassa viime sunnuntaina tapahtuneeseen henkirikokseen.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Henry Lehti kertoo MTV3 Uutisille, että epäilyllä henkilöllä on "jonkinlaista rikostaustaa". Hän ei suostu kuitenkaan tarkentamaan miehen henkilöllisyyttä, ikää ja asuinpaikkakuntaa tarkemmin tutkinnallisista syistä.

Poliisi löysi sunnuntai-iltapäivällä Kouvolan Lehtomäestä kerrostalon porrastasanteella noin 40-vuotiaan miehen, jota oli ammuttu. Tapahtumahetkellä porraskäytävässä ei ollut muita. Mies kuoli tapahtumapaikalle. Poliisi tutkii tapausta murhana.

Lehden mukaan miehet tunsivat toisensa entuudestaan. Hänen mukaansa tässä vaiheessa tutkintaa näyttää sille, että teko on raaka ja murhaa ennen on ollut suunnitelmallisuutta. Lehti ei kommentoi sitä, onko tekoväline jo poliisin hallussa.

Tutkinnanjohtaja luonnehtii henkirikosta poikkeukselliseksi Suomessa.

– Kyllä tämä on poikkeuksellista, kun henkirikos tapahtuu iltapäivällä porraskäytävässä ja varsinaiselle teolle ei tunnut olevan silminnäkijöitä, Lehti kertoo MTV3 Uutisille.

Poliisi on saanut yleisöltä noin kymmenen vihjettä, mutta kaipaa lisätietoja edelleenkin. Havaintoja voi ilmoittaa puhelinnumeroon 071-873 5600 tai sähköpostiin rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.