Mainos

Koulutaksi osui pyöräilijään - iäkäs nainen kuoli

Noin 70-vuotias pyöräilijä on kuollut törmäyksessä Janakkalan Tervakoskella. Onnettomuus tapahtui aamulla hieman ennen yhdeksää.

Nainen ajoi samaan suuntaan ajaneen koululaisbussin eteen vielä tuntemattomasta syystä ja kuoli heti onnettomuuspaikalle.

Turma tapahtui tiellä numero 130. Molemmat ajoivat Riihimäen suunnasta Hämeenlinnan suuntaan. Heti 130 tien ylittävän Tervakoskentien jälkeen taksinkuljettaja havaitsi tien laidassa samaan suuntaan ajavan pyöräilijän.

Kuljettajan mukaan hänellä oli vauhtia noin 60 kilometriä tunnissa, sillä hänellä oli tarkoitus kääntyä seuraavasta liittymästä oikealle. Tapahtumakohdalla alkaa juuri kääntymiskaista.

Tilataksi oli ohittamassa pyöräilijää kun pyöräilijä ajautui vielä tuntemattomasta auton kylkeä. Kuljettajan mukaan auton peili osui pyöräilijään.

Pyöräilijä oli kaatunut ja hänen kypäränsä oli lähtenyt pois päästä. Vielä ei ole varmuutta osuiko peili naisen päähän vai tulivatko vammat kaatumisessa.

Pikkubussissa oli yhdeksän koululaista, joiden ikä vaihtelee 7-vuotiaasta 15-vuotiaaseen. Heille järjestettiin onnettomuuden jälkeen kriisiapua koululle.

Poliisi selvittää tutkinnassa tapahtumien tarkan kulun ja tutkijalautakunta omalta osaltaan tapahtumia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.