Mainos

Koulupuukottaja lähetti tekstiviestejä puukotuksen jälkeen

Poliisin tietoon ei ole tullut, että Alahärmän koulupuukottaja olisi lähettänyt viestejä opiskelutovereilleen eilen aamulla, ennen iltapäivällä tapahtunutta puukotusta. Sen sijaan 18-vuotias mies lähetti joitakin viestejä ennen kuolemaansa.

– Hän on lähettänyt muutamia viestejä koululta lähtemisen jälkeen ennen onnettomuutta, kertoo rikosylikomisario Urpo Lintala Etelä-Pohjanmaan poliisilaitokselta.

Miehen auto törmäsi puukotustragedian jälkeen rekan keulaan valtatiellä, pari kilometriä keskustasta pohjoiseen.

Alahärmässä levisi nopeasti huhu, että koulupuukottajan isku olisi osunut tyttöön vahingossa. Sen sijaan kohteena olisi ollut epäillyn miespuolinen luokkatoveri. Poliisin mukaan tämä ei pidä paikkaansa.

– Mies on koputtanut oveen, jonka opettaja on avannut. Hän on kävellyt suoraan tytön luokse, tehnyt tekonsa ja lähtenyt pois, Lintala kertoo.

Poliisin tiedossa on, että edellisenä viikonloppuna nuorisoporukassa on selvitelty välejä, johon epäilty oli osallisena. Poliisi pitää mahdollisena, että välienselvittelyllä on osuutta eilisiin tapahtumiin.

Puukotuksen uhri, 18-vuotias tyttö, on leikattu sairaalassa. Hänen tilansa on vakaa.

Törmäys rekkaan oli raju

Poliisi on saanut valmiiksi tutkimukset myös liikenneonnettomuuspaikalla. On todennäköistä, että menehtynyt mies on puukotukseen syyllistynyt henkilö.

Miehen kuljettajama henkilöauto ajautui eilen iltapäivällä puoli kahden tienoilla vastakkaiselle ajokaistalle, jolloin vastaan tullut puoliperävaunullinen rekka ja henkilöauto tormäsivät toisiinsa.

Poliisin mukaan törmäys on ollut erittäin raju.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.