Mainos

Koululaisille myyty marihuanaa Vantaalla

Poliisi on tutkinut Vantaalla törkeää huumausainerikosta, jossa alaikäisille henkilöille on välitetty marihuanaa. Poliisi epäilee 34-vuotiaan miehen myyneen huumausainetta useille alle 18-vuotiaille henkilöille.

Nuorin marihuanan ostaja on esitutkinnassa tulleiden tietojen mukaan ollut 14-vuotias ja useat henkilöt ovat olleet 15–16 vuoden ikäisiä.

Juttu paljastui, kun vantaalaisen koulun rehtori sekä Vantaan kaupungin sivistystoimi ottivat yhteyttä poliisiin. He huolestuivat joidenkin oppilaiden mahdollisesta huumausaineiden käytöstä ja välittämisestä.

Yksittäiset myyntimäärät ovat olleet pieniä, mutta näitä myyntitapahtumia on kaikkiaan ollut lähes sata kappaletta.

Myynnit ovat tapahtuneet siten, että nuorten keskuudessa on tullut tietoon gsm-numero tai henkilö, keneltä huumausaineita olisi mahdollista hankkia ja tämä tieto on välittynyt eteenpäin.

Poliisin takavarikoimasta matkapuhelimesta löytyikin huomattavasti miestä nuorempien henkilöiden yhteystietoja. Epäilty mies ei kuitenkaan osannut selittää, minkä vuoksi nämä yhteystiedot löytyivät hänen puhelimestaan.

Epäilty mies on kuulusteluissa myöntänyt myyneensä jonkin verran marihuanaa. Hänet on vangittu törkeästä huumausainerikoksesta epäiltynä. Poliisin ulkomaalaisyksikkö selvittää miehen maassaolon edellytyksiä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.