Mainos

Koululainen ryöstettiin ja pahoinpideltiin - tunnistatko nämä tekijät?

Poliisi kertoo Helsingissä joulukuussa sattuneesta ryöstöstä, jonka uhriksi joutui nuori koululainen. Ryöstö tapahtui perjantaina 9.12.2011 klo 23.35 Siilitien metroaseman laiturialueella.

Kaksi laiturilla seisoskellutta nuorta miestä odotti muiden ihmisten kanssa metron saapumista. Kun metro saapui asemalle ja matkustajat alkoivat mennä sisään vaunuun, kaksikko jättäytyi jonon viimeiseksi. Kun jonossa kaksikon edessä ollut koululainen oli aikeissa astua vaunuun, kaksikko esti hänen sisäänpääsyn ja ryhtyi pahoinpitelemään häntä.

Teko oli ajoitettu siten, että metron ovet sulkeutuivat lähes samalla hetkellä ja metro lähti liikkeelle. Nuoren koululaisen seurassa olleet muut nuoret huomasivat tapahtuman vasta, kun metro oli jo liikkeessä, eivätkä he voineet palata auttamaan kaveriaan. Metrosta nuoret ilmoittivat asiasta hätäkeskukseen, mutta poliisin ehtiessä paikalle, tekijät olivat jo poistuneet asemalta.

Uhri ei tuntenut tekijöitä entuudestaan.

Pahoinpitelyn seurauksena koululainen sai lieviä vammoja. Koska pahoinpitelyn yhteydessä häneltä anastettiin omaisuutta, asiaa tutkitaan ryöstönä.

Tekijöistä tallentui tarkat kuvat

Laiturialueen valvontakamerat tallensivat tekijät. Rikoskomisario Mikko Halme kertoo MTV3 Uutisille, että myös itse ryöstötapahtuma tallentui valvontakameroille, mutta tätä kuvamateriaalia ei julkisteta.

Molemmat tekijät puhuvat suomea ja ovat n. 20-vuotiaita ja n. 180 cm pituisia. Toisella tekijöistä on kaljuksi ajeltu päälaki ja hän oli pukeutunut tummaan takkiin ja tummansinisiin farkkuihin. Toisella tekijällä on puolestaan vaaleat pitkähköt hiukset ja hän oli pukeutunut valkoiseen pipoon sekä tummaan puseromalliseen takkiin, jossa on valkoisia raitoja. Päällystakin alla miehellä oli kaksivärinen tumma-vaalea huppari ja jalassa tummat housut.

Poliisi pyytää yleisön apua tekijöiden henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Tiedot voi ilmoittaa puhelinnumeroon 0405425459.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.