Koulukiusattu Eemeli sai apua Duudsoneilta – Ystävystyi kiusaajien kanssa

Duudsonit olivat kovan paikan edessä auttaessaan koulukiusaamisesta kärsinyttä Eemeliä. Nykyisin tilanne on toinen, eikä Eemelin enää tarvitse suojautua kuorensa alle.

Duudsonit tuli taloon -ohjelman uusimmassa jaksossa Duudsonit vierailivat Niemenmaan perheessä Kemissä. Perheen nelosluokkalainen Eemeli kärsi koulukiusaamisesta ja Duudsonit kutsuttiin hätiin kitkemään kiusaaminen Eemelin koulusta.

Kuinka Duudonit onnistuivat tehtävässään, äiti Minna Niemenmaa?

– Yli odotusten! Eemeli on nyt itsevarmempi ja rohkeampi. Hän on sanonut, että hänestä on nyt tullut suosittu koulussa. Se on huima muutos verrattuna entiseen.

Äidin mukaan kiusaaminen loppui kuin seinään, ja entiset kiusaajat ovat nyt Eemelin parhaita kavereita.

– Pojat ovat lähentyneet, eikä Eemeli enää häpeile diabetestaan. Kaverit soittelevat, ja pojat tulevat ja menevät ja harrastavat nykyään uimista yhdessä, äiti Minna kertoo.

– Se, että näin suuria muutoksia on tapahtunut näin lyhyessä ajassa, tuntuu aivan uskomattomalta, hän lisää.

"Eemeli aikoo itsekin Duudsoniksi" 

Perheen äidin mukaan Duudsonien joulukuinen vierailu onkin ollut yksi perheen elämän kohokohdista.

– Ei mene päivääkään, etteikö Duudsonien vierailua muisteltaisi! Viimeksi eilen aamulla Eemeli herätessään kertoi, kuinka oli unissaan tehnyt Duudsonien kanssa sitä ja tätä.

Jukka on Eemeli suosikki, ja hän aikoo isona itsekin tulla Duudsoniksi.

Matka seuraavan sukupolven Duudsoniksi onkin hyvällä mallilla. Eemeli on nimittäin entisten kiusaajiensa kanssa perustanut The Daltsons -poikaporukan.

– Pojat ovat muun muassa Duudsoneiden ohjeilla tiirikoineet ovia auki koulussa. Opettajat ovat välillä helisemmässä, mutta pojat vain toteavat, että he ovat saaneet Jarpilta ja Jukalta niin hyvät ohjeet. Vähän on rajoja kokeiltu, äiti nauraa.

Duudsonit tuli taloon Subilla tiistaisin klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat