Koukussa musteeseen? Lindsay Lohan tatuoi kroppansa täyteen viisaita sanoja

Lindsay Lohanin kerrotaan tatuoineen jälleen legendaarisen tähden viisaita sanoja omaan kehoonsa.

Näyttelijä ja rappioprinsessa Lindsay Lohan, 25, on mieltynyt suuresti tatuointeihin, joissa piilee sanoma. Lohan on tatuoinut rintakehäänsä kuusinkertaisen Grammy-voittaja Billy Joelin lyyrikoita. Sanat ovat napattu vuonna 1989 ilmestyneestä hitistä Go To Extremes. Tähden kyljen puolella komeilevat sanat:

"Clear as a crystal, sharp as a knife, I feel like I'm in the prime of my life."

Lähteen mukaan huumekierteessä rimpuillut Lohan valitsi kyseiset "Kirkas kuin kristalli, terävä kuin veitsi" -sanoitukset, sillä tähti kokee aloittaneensa elämänsä ikään kuin puhtaalta pöydältä. Ne kuvastavat sitä missä hänen elämänsä nyt ja kaikkea sitä, mitä hän on kokenut.

– Se merkitsee sitä, että hän on nyt keskittynyt.

Lohan on aiemmin tatuoinut kehoonsa myös Marilyn Monroen viisaita sanoja: I restore myself when I'm alone ja Everyone's a star and deserves the right to twinkle.

Lohan samaistui Monroen sitaattiin "Kaikki ovat tähtiä ja ansaitsevat tuikkia" niin paljon, että laitatti tatuointinsa ympärille myös pieniä tähtiä.

Näyttelijä Megan Fox, 25, kertoi taas poistattavansa Marilyn Monroe -tatuoinnin käsivarrestaan, sillä ei halua vetää puoleensa 'negatiivista energiaa'.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja