Mainos

Kotona neljä kaukosäädintä - hermo menee

Puolella tv-katsojista on vähintään neljä kaukosäädintä, ilmenee tuoreesta verkkokyselystä. Ihmiset eivät suinkaan iloitse kaukosäätimien määrästä, sillä 80 prosenttia vastaajista kertoo olevansa turhautunut koko vempaimiin.

Monet turhautuvat kaukosäätimien paljouteen ja siihen, että jokaisen toimintaan pitää perehtyä erikseen. Monet kertovat kyllästyneensä myös siihen, etteivät saa kaukosäädintä edes käteensä, kun toinen perheenjäsen omi kaukosäätimen itselleen.

30 prosentilla vastaajista on kaukosäätimiä kolme kappaletta. Vähintään neljä kaukosäädintä löytyi peräti 51 prosentilla vastaajista. Yksi kaukosäädin löytyi vastaajista enää vain kuudella prosentilla.

Monet perheet tuskailevat myös sen kanssa, että pienet lapset eivät osaa käyttää kaukosäätimiä. Lähes puolet vastaajista antoi lastensa käyttää kodin viihdelaitteita

Verkkokyselyn toteutti viestintätoimisto Visionist tammikuussa 2010. Siihen osallistui kaikkiaan 1 710 vastaajaa. Kyselyn oli tilannut oheislaitteiden valmistaja Logitech.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.