Kotkan sisarsurmaaja sairaalaan

21-vuotias isoveli surmasi 14- ja 16-vuotiaat pikkusiskonsa torstai-iltana. Poliisi vaikenee edelleen surmien tekotavasta ja motiivista.

Kotkan poliisi on joutunut keskeyttämään sisarustensa surmasta epäillyn nuoren miehen kuulustelut tämän terveydentilan vuoksi. Kuulustelut keskeytyivät jo perjantaina.

- Aloitimme kuulustelut heti vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen, mutta jouduimme keskeyttämään ne ennen kuin pääsimme kunnolla alkuun, kertoo rikoskomisario Tuomas Pöyhönen MTV:n uutisille.

Poliisi aikoo kuulustella 21-vuotiasta sisartensa murhista epäiltyä vielä tällä viikolla. Myös muita tapauksesta jotain tietäviä kuullaan tällä viikolla.

Poliisi vaikenee edelleen tapauksen yksityiskohdista. Poliisin mukaan esitutkinta on kesken ja useita tärkeitä henkilöitä on vielä kuulematta.

Poliisille on sadellut kritiikkiä niukasta tiedotuslinjasta. Sen on uskottu ruokkivan huhuja tekotavasta.

- Olemme kollegan kanssa yrittäneet pohtia, mitä ihminen tekee sillä tiedolla, mikä on ollut surmien tekotapa. Se ei saa heitä henkiin, Pöyhönen sanoo.

Tapaukseen ei kuitenkaan liity ulkopuolisia henkilöitä

Kotkan käräjäoikeus vangitsi 21-vuotiaan isoveljen perjantaina todennäköisin syin kahdesta murhasta epäiltynä. Henkirikoksen uhrit olivat teini-ikäisiä tyttöjä.

(MTV3/Johanna Sainio)

Lue myös: (12.10)

Lue myös:

    Uusimmat