Kotiyleisö kohteli Brasilian supertähtiä kylmästi – buuauksia ja kuollut tunnelma: "Pelissä oli hetki, jolloin pystyimme kuulemaan päävalmentajan huudot kentän laidalta"

Brasilia aloitti Copa American odotetulla 3-0-voitolla Boliviasta perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kansansuosiota voitto ei kisaisäntien kotiyleisössä kerännyt.

Yli 46 000 kotijoukkueen kannattajaa eivät olleet vakuuttuneita omiensa esityksestä ja buuasivat puoliajalla maalittomassa tasatilanteessa olleelle joukkueelle.

Ottelun tunnelma ei päätä huimannut 70-prosenttisesti täynnä olleella stadionilla.

Brasilian päävalmentaja Tite myönsi pelaajien kuulleen buuaukset ja sanoi, ettei ollut realistista odottaa kannattajien osoittavan suosiotaan joukkueelle, joka ei pelannut hyvin. 

– Tunsimme sen. Nuoret kaverit tuntevat sen. Valmentaja tuntee sen, Tite sanoi Reutersin mukaan.

– Jos on ollut isoissa seuroissa, etkä joskus pysty tuottamaan, älä odota kannattajilta ymmärrystä. He tulevat buuaamaan. Kun syötät palloa puolustuslinjassa laitapuolustajalta topparin kautta maalivahdille, ensimmäinen asia mitä kuulet on buuaus, Tite sanoi.

– Meidän on ymmärrettävä. Jos pääsemme eteenpäin ja luomme maalipaikkoja, he taputtavat.

Brasilian kahdessa suurimmassa kaupungissa Sao Paulossa ja Rio de Janeirossa yleisö tunnetaan oikukkaaksi. Kapteeni Daniel Alves toivoi kotiyleisön asettuvan vahvemmin joukkueen taakse, kun Brasilia kohtaa Venezuelan Alvesin kotiosavaltiossa Bahiassa tiistaina.

– Tämä on normaalia Sao Paulossa. Kaupungissa on paljon seurojen kannattajia, joten täällä pelaaminen on aina monimutkaista, osoitimme kuitenkin luonnetta, Alves sanoi.

– Pelissä oli jopa hetki, jolloin pystyimme kuulemaan päävalmentajan huudot kentän laidalta.

Lue myös:

    Uusimmat