Mainos

Kotimaisten kärkinimien rock-kesä päättymässä

Vantaan Korsossa järjestettävä Ankkarock päättää tänään kesän isojen rock-festivaalien sarjan.

Erityisesti ulkomaisten tähtien nousseet keikkapalkkiot haastavat järjestäjät miettimään ohjelmistovalintojaan, kun kotimaiset huippuartistitkin vetävät yleisöä paikalle. Suosituimmat suomalaisbändit ovat esiintyneet lähes jokaisessa kesän rock-tapahtumassa.

- Kotimaiset ovat hyviä, ja varsinkin jos niitä on paljon, niin ne ovat sellaisia, mitkä houkuttavat, vahvistavat Ankkarockissa vierailleet Jonna Kalliokoski ja Marisa Valve.

- Suomalaiset musiikinkuluttajat ovat aika terveellä pohjalla liikenteessä. Kannatetaan kotimaista toimintaa ja se on hienoa. Ne ovat fiksuja, nämä meidän festivaaliyleisöt, kehuu Kotiteollisuus yhtyeen Jouni Hynynen.

Tapahtumien lisääntyminen ja kiristynyt kilpailu on nostanut erityisesti ulkomaisten tähtien hintoja. Järjestäjien pohdittavana onkin, miten suuria ulkomaisia satsauksia kannattaa tehdä, kun kotimaisetkin vetävät yleisöä.

- Sellaisia tietenkin, mihin on varaa, mutta tietysti sellaisia, jotka vetävät ja kiinnostavat yleisöä, sanoo Ankkarockin promoottori Juhani Merimaa.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 03.08.2008)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.