Mainos

Kotimaan lennot lennetään normaalisti

Finnairin kotimaahan ja Euroopan kaupunkeihin suuntautuvat lennot lennetään tänään normaalisti. Matkustajia pyydetään varautumaan normaalia pidempään lähtöselvitysaikaan tehostettujen turvatarkastusten vuoksi. New Yorkin lentovuorosta ei ole vielä tehty päätöstä. Päätös tehdään heti kun Yhdysvalloista saadaan tietoa lentokenttien avautumisesta.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Yhdysvallat avaa lentokenttänsä siviililiikenteelle aikaisintaan iltapäivällä. Finnair on lykännyt toistaiseksi Bangkokin öisen lentovuoron lähtöä Suomesta. Koneen lähtöä myöhästytettiin aamuun ja vuoro lähtee matkaan kohti Thaimaata kello 8.30. Aikataulun mukaan lentovuoron oli tarkoitus lähteä kohti Thaimaata kello 23.40. Lentovuoroa lykättiin Afganistanin pääkaupungin Kabulin öisten räjähdysten vuoksi.

Ajanmukaista tietoa Finnairin lentoliikenteen muutoksista saa Internetistä ja Finnairin palvelunumeroista 0203 140 140 (suomeksi) ja 0203 140 150 (ruotsiksi). Finnairin keskus palvelee vuorokauden ympäri numerossa 09-818 81.


(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.