Mainos

Kotikisoihin voi päästä myös halvalla – MM-lippuja halvimmillaan parilla eurolla?

Jääkiekon MM-kotikisojen lippujen hinnat ovat olleet kuuma puheenaihe tänä keväänä. Moni jääkiekkofani on todennut pitävänsä hintoja aivan liian korkeina ja todennut jättävänsä sen vuoksi hallille menemisen väliin.

MM-kisojen lipunmyynnin perusteella näyttäisi myös siltä, että puheet eivät ole jäämässä pelkäksi puheeksi.

Tällä hetkellä loppuunmyyty on ainoastaan finaali ja alkusarjan ottelu Suomi-Kanada. Muihin peleihin lippuja löytyy vielä.

Trokareille jää luu käteen?

Vaisuhko kysyntä näkyy myös huuto.netissä kaupattavien lippujen hinnoissa. Palvelun kautta saisikin kisalippuja tällä hetkellä reilusti listahintoja alemmalla.

Esimerkiksi kahdesta alakatsomon lipusta Suomen viimeiseen alkusarjan otteluun on palvelussa tarjottu tällä hetkellä hieman yli 200 euroa. Lippujen normaalihinta on 392 euroa.

Myös semifinaaleihin kaupattavat liput ovat yhä listahintojen alapuolella. Neljän lipun paketti semifinaaliin irtoaisi tällä hetkellä noin 500 eurolla (virallisessa lippukaupassa 704 euroa.).

Erityisen halvalla lippuja näyttäisi olevan tarjolla muihin kuin Suomen peleihin. Esimerkiksi Kanadan ja Valko-Venäjän väliseen peliin kaupatusta neljän lipun paketista oli jutun tekoaikaan tarjottu vain kaksi euroa. Kauppa lipuista oli kuitenkin kaikissa tapauksissa kesken.

Virallisiin lippujen hintoihin ei alennuksia

Vaikka huuto.netissä lippuja saattaakin saada halvalla, ei virallista kautta alelippuja ei kuitenkaan ole luvassa.

Kisojen pääsihteeri Mika Sulinin mukaan lippujen hintoihin ei aiota puuttua ainakaan tänä vuonna.

– Hinnat on nyt näin ja niillä nyt mennään. Katsotaan nyt nämä ja katsotaan sitten seuraava vuotta uudestaan, Sulin kertoi MTV3 Uutisille viikonloppuna.

Halvimmillaan yksittäinen lippu MM-kisoihin irtoaa 36 eurolla. Leijonien peleistä joutuu pulittamaan kuitenkin huomattavasti enemmän, edullisin lippu Suomen peliin maksaa 156 euroa.

Jääkiekon MM-kisat alkavat 4. toukokuuta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.