Mainos

Kotijuustobruschetat

4:lle hengelle

  • 1 pieni patonki
  • 1 pkt perinteistä kotijuustoa
  • 3 tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Leikkaa patonki siivuiksi ja laita uunipellille. Hienonna valkosipuli ja kuutioi tomaatit. Suikaloi basilika ja sekoita ainekset keskenään. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Lusikoi seosta leipäpalojen päälle. Leikkaa kotijuustosta siivut leipien päälle.Paista leipiä 200 asteessa noin 7-10 minuuttia kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.