Mainos

Kotihälytykset ja päihtyneet työllistivät poliisia

Poliisin jouluyö on ollut kiireinen monilla paikkakunnilla. Esimerkiksi Helsingin poliisista kerrotaan, että viime vuoteen verrattuna tehtäviä on ollut selvästi enemmän.

Viime vuonna jouluaattoillan kello 18:n ja joulupäivän aamun kello kuuden välillä oli 122 tehtävää, tänä vuonna tehtävien määrä nousi lopulta 226:een, kertoo päivystävä komisario Tuomo Tuohimaa Helsingin poliisista.

Suhteellisesti eniten jouluyönä Helsingissä kasvoi rattijuoppojen määrä. Viime vuonna heitä tavattiin liikenteessä neljä, mutta nyt peräti 15.

Rattijuoppojen lisäksi poliisia ovat työllistäneet eri puolilla maata etenkin kotihälytykset ja päihtyneet ihmiset. Oulusta kuvaillaan jouluyön tehtävien muistuttavan tavallisen lauantain tehtäviä. Esimerkiksi ravintoloiden läheisyydessä on nujakoitu.

Ihmishenkiä vaatineilta onnettomuuksilta on yön aikana tiettävästi vältytty. Autoilijoita poliisi kehottaa varovaisuuteen, sillä paikoin tiet ovat olleet erittäin liukkaita ainakin Uudellamaalla.

Tämän hetkisen tiedon mukaan myöskään tulipalot eivät ole vaatineet uhreja. Uudellamaalla Kauniaisissa rivitalo jouduttiin evakuoimaan yhdessä huoneistossa syttyneen palon vuoksi.

Etelä-Savossa Heinävedellä tuli levisi ulkotulesta omakotitalon seinään, mutta isommilta vahingoilta vältyttiin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.