Mainos

Kosovo-neuvottelut venyivät iltakymmeneen saakka

Kosovon tilanteesta käytiin neuvotteluja aina iltakymmeneen saakka. Osapuolien, presidentti Martti Ahtisaaren, Yhdysvaltain varaulkoministeri Strobe Talbottin sekä Venäjän Balkanin-erityislähettilään Viktor Tsernomyrdinin neuvottelut kestivät presidentin kanslian niukan tiedotteen mukaan seitsemän tuntia.

Neuvottelut presidentti Martti Ahtisaaren, Tshernomyrdinin ja Talbottin kesken valtuuskuntineen alkoivat kello 15. Tuloksista on kerrottu ainoastaan, että "tapaaminen oli luonteeltaan vakava ja rakentava". Keskustelujen vuoksi mm. illan ohjelmaan suunniteltua työlounasta siirrettiin tunnin verran myöhäisemmäksi.

Keskustelut jatkuvat vielä huomisaamuna klo 10. Aikaa on kuitenkin vain pari tuntia ennen kuin Tshernomyrdin jatkaa matkaansa Belgradiin ja Talbott Brysseliin.

Helsinkiin ilmestyi tänään yllättäen myös Kreikan ulkoministeri Giorgios Papandreu. Papandreun pyrkimyksenä on osaltaan vauhdittaa Kosovon kriisin ratkaisua. Tiettävästi hän ei kuitenkaan päässyt osallistumaan linnassa käytyihin neuvotteluihin.
(MTV3)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.