Mainos

Koskinen ei pyri puolueen johtoon

Kokoomuksen ryhmäjohtajavaalin hävinnyt Jari Koskinen ilmoittaa, ettei aio pyrkiä puolueensa puheenjohtajaksi. Koskinen kertoo tukevansa Ville Itälän uudelleenvalintaa.

Maatalousministeri Jari Koskinen

Kokoomuksen ryhmänjohtajavaalin niukasti hävinnyt Jari Koskinen sanoo, ettei hän ole pettynyt ryhmän päätökseen. Kun politiikassa asettuu johonkin ehdolle, voi voittaa tai hävitä. Tasapelejä ei tunneta.

Koskinen ei aio tavoitella puolueen puheenjohtajan paikkaa ensi kesän puoluekokouksessa. Hän ilmoitti tukevansa Ville Itälän uudelleenvalintaa. Koskisen mukaan seuraavat vaalit, joissa hän on ehdolla, ovat syksyn kunnallisvaalit Hauholla.

Koskinen korostaa olevansa tyytyväinen, kun prosessi on ohi. Hän on ehtinyt jo hieman kyllästyä ryhmänjohtajuutta koskevaan "vaahtoamiseen". -Nyt on ryhmän puheenjohtaja valittu. Ben jatkaa ja se on hyvä asia. Kaikki ryhmässä antavat hänelle tukensa, Koskinen sanoo.

Koskisen arvion mukaan keskustelu puolueen tilasta kuitenkin jatkuu, vaikka ryhmänjohtajan valinta ei sinänsä merkitse mitään puolueen puheenjohtajakysymyksessä. Keskustelua pitää yllä se, että tarjolla on kaksi ehdokasta, Itälä ja Martin Saarikangas.


(MTV3-STT)

Kokoomuksessa uskotaan, että puheenjohtajapeli alkoi. Itälälle haetaan merkittävä haastajaa viimeistään kahden vuoden kuluttua pidettävään kokoukseen.
(Yhdeksän uutiset 02.02.2004)

(Yhdeksän uutiset 02.02.2004)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja