Mainos

Koskettava video: Aasi ei suostunut jättämään loukkaantunutta varsaansa

Aasivarsa loukkaantui vakavasti, mutta sen äiti ei suostunut jättämään poikastaan ennen kuin tiesi, että tämä on varmasti turvassa. Aasiemon reaktio on koskettavaa katsottavaa, kun se vihdoin tajuaa, että poikanen hoidetaan kuntoon. Katso video yltä.

Animal Aid Unlimited, Intiassa toimiva eläinten pelastusorganisaatio sai puhelun loukkaantuneesta aasivarsasta. Varsan keho oli täynnä syviä puremahaavoja.

Ilmeisesti joukko villieläimiä oli hyökännyt pienen aasin kimppuun ja aiheuttanut vakavat vammat. Jo pelkkä hyökkäyksen aiheuttama shokki olisi riittänyt tappamaan varsan, mutta se ei antanut periksi.

Aasiemo huusi kärsivän pikkuisen vierellä apua. Paikallinen nainen kuuli aasin avunhuudon ja meni katsomaan, mistä oli kysymys. Nainen löysi Genevieve-nimisen varsan tuskissaan eikä uskonut tämän selviävän.

Naisen ystävä soitti kuitenkin Animail Aidiin, ja pelastustiimi ehti saapua tarpeeksi ajoissa paikalle pelastamaan kärsivän pikkuisen aasin.

Animal Aid Unlimited Indian YouTube-videolla näkyy kurjan näköinen haavojen ja oranssin aineen peittämä varsa äitinsä kanssa. Paikalliset laittoivat varsan haavoihin kurkumaa, sillä he ajattelivat sen lopettavan verenvuodon.

Videolta näkyy, kuinka aasiemo ei suostu jättämään pikkuistaan ja molemmat pakataan mukaan pelastajien autoon. Genevieven emon reaktio on koskettavaa katsottavaa, kun tämä vihdoin tajuaa, että varsa saa hoitoa ja on turvallisissa käsissä.

Onneksi tarina saa kuitenkin onnellisen lopun: viimeiseksi videolla pomppii iloinen ja terveen näköinen varsa. Taustalla pyörii tietenkin emo, joka pitää edelleen poikasestaan huolta.

Koskettavaa eläinvideota on katsottu YouTubessa jo yli neljä miljoonaa kertaa.

Lähteet: Weloveanimals, YouTube

***

Katso myös toinen koskettava video loukkaantuneesta aasista, jonka Animal Aid pelastaa!

2:03

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.