Koronapandemia riehuu – saksalaistähti kitisee omista pisteistään: "Typerää"

Tenniksen kattojärjestöt ATP ja WTA jatkoivat hiljattain ottelutaukonsa ulottumaan heinäkuun 13. päivään asti. Vaikka koronaviruspandemia riehuu suurena huolena ja lukuisat urheiluhuiput ovat asettaneet sen rinnalla asiat mittasuhteisiinsa, saksalaispelaaja Alexander Zverev valittaa tauon vaikutuksista omaan pistetilanteeseensa.

ATP-ranking tulee pysymään tauonkin aikaan samana. Zverev on maailmanlistalla seitsemäntenä.

– Tilanne on typerä minun kannaltani, koska pelasin pitkän aikaa todella huonosti vuonna 2019 ja minulla on tuskin pisteitä lainkaan puolustettavana tänä vuonna, Zverer kivahti Tennis World USA:n mukaan.

– Voisin nyt kerätä paljon pisteitä, mutta en voi ja olen jumissa seitsemännellä sijalla.

Koronatartunta aiemmin?

Zverev sanoi uskovansa myös, että hänellä oli aiemmin koronavirus, ilman että hän tuolloin tiesi asiasta.

Zverev kävi hiukan ennen vuoden vaihtumista Kiinassa tyttöystävänsä Brenda Patean kanssa. Kun kaksikko saapui tämän jälkeen Australiaan, he eivät voineet hyvin.

– Ette voi kuvitella, kuinka yskin kuukauden ajan Australiassa. Minulla oli kuumetta kaksi–kolme päivää ja yskin viisi–kuusi tuntia. Brenda myös.

– Emme tienneet, mitä se oli. Se oli yskä, jollaista minulla ei ollut ennen ollut. Minulla ei ollut kipua, mutta yksin jatkuvasti joka kymmenes sekunti, Zverev sanoi Bildille ja arvioi sairastuneensa koronavirukseen.

Koronavirus lähti aiemmin liikkeelle juuri Kiinasta.

Lue myös:

    Uusimmat