Koronakaaos kurittaa Valioliigaa – tähtiluotsi jyrähti sarjan toiminnalle: "Kuin puhuisi seinälle"

Valioliigan päävalmentaja tapasivat torstaina keskustellakseen sarjassa vallitsevasta koronakaaoksesta. Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conten mielestä tapaaminen oli täysin turha. 

Valioliigassa on nähty lukuisia ottelusiirtoja ja perinteiseltä tapaninpäivän kierrokseltakin jouduttiin siirtämään kolme ottelua koronatartuntojen vuoksi. Joukkueet kävivät läpi tapaamisessa omia näkökulmiaan tilanteeseen.

– Jos olen rehellinen, niin se oli tapaaminen, jossa yritimme keskustella ja kysyä ratkaisuja, mutta minusta tuntuu, että kaikki oli jo päätetty. Se oli kuin olisi puhunut seinälle, Conte sanoi BBC:lle.

Norwich-luotsi Dean Smith ja Crystal Palacen päävalmentaja Patrick Vieira olivat samoilla linjoilla Chelsean peräsimessä kaudella 2016-2017 Valioliigan mestaruutta juhlineen Conten kanssa.

– Menimme tapaamiseen, jossa kaikki päätökset oli jo tehty, joten minusta tuntuu, että myöhästyimme junasta, Smith sanoi.

– Kun tapaaminen oli ohi, niin yritit vain miettiä, että mitä varten se oikein oli. En vieläkään ymmärrä, että mihin päädyimme, Vieira totesi.

Lue myös:

    Uusimmat