Korkojen kera -tähti Jenni Pääskysaari: Tästä kauneustuotteesta en luopuisi!

MTV3:n suositun Korkojen kera -talkshown juontaja Jenni Pääskysaari ei ole meikkipussinsa orja, mutta ripsiväristään hän ei hevillä luopuisi.

Tumma kaunotar, suositun Korkojen kera -keskusteluohjelman juontaja Jenni Pääskysaari, 35, kertoo liikkuvansa usein ihmisten ilmoilla meikittä. Upea juontaja viihtyy kuitenkin parhaiten omissa nahoissaan silloin, kun hän on sipaissut pitkiin ripsiinsä väriä.

– Minä kyllä liikun ihmisten ilmoilla ilman ripsiväriä, mutta ripsiväristä en silti suostuisi luopumaan. Minulla on aika pitkät ripset, kiitos isäni suvun, mutta ripseni eivät kuitenkaan ole kovin tummat. Se, että ripsiin saa vähän jatketta ja säihkettä, on mahtavaa! Pääskysaari hymyilee.

Pääskysaari kertoo karsineensa kauneudenhoitorutiineistaan työkiireidensä vuoksi kosmetologikäynnit, mutta huomaa kasvoistaan nopeasti sen, ettei aika ole riittänyt kauneushoitoloiden kasvohoidoissa rentoutumiseen.

– Olen käynyt pienellä kosmetologiyrittäjällä, ja arvostan heidän ammattikuntaansa suuresti. Kyse on kuitenkin hemmottelusta ja usein aika kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, Pääskysaari muistuttaa.

Vaikka useiden televisio-ohjelmien parissa työskentelevä Pääskysaari elää hektisiä aikoja, kokee hän olevansa hyvin onnellinen. Urheilu on Pääskysaarelle henkireikä ja hän on huomannut liikunnan positiiviset vaikutukset ihon kuntoon.

– Minä olen niin onnellinen ja tyytyväinen elämään, että en koe tarvitsevani mitään ylimääräistä hemmottelua kaiken tämän kiireen keskellä. Se, että menen jumppaan ilman meikkiä ja hikoilen kuonat ulos ihostani, on kaikkein parasta hemmottelua, Pääskysaari kertoo.

Jenni Pääskysaari juontaa Korkojen kera -sarjan lisäksi keväällä ruutuihin palaavaa suosittua Kadonneen jäljillä -sarjaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Teksti: Heli Kuitunen

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja