Korjailu pelastaa juhlijan

Juhlat kestävät usein useamman tunnin, jolloin meikki kaipaa myös kohennusta. Hyvä meikkipohja on kaiken a ja o, mutta käsilaukkuun kannattaa ottaa mukaan myös korjailusetti.

Pieneen juhlalaukkuun mahtuu vain pieni määrä meikkejä. Ripsiväri pitääkin ehdottomasti jättää laukusta pois, sillä mascaran lisääminen tekee vain hallaa meikille. Puuteri sen sijaan on meikinkorjailijan ehdoton varustus.

Puuterin lisääminen pitää ihon mattapintaisena. Puuteria voi taputella nenänpieliin, otsan keskikohtaan ja leukakuoppaan. Pieni kiilto näyttää kuitenkin aina paremmalta kuin tukkoon puuteroitu iho.

Silmämeikkiin ei illan aikana tarvitse välttämättä koskea, mutta päivämeikin voi muuttaa iltameikiksi helposti lisäämällä silmän sisäpuolelle kajalia. Huulipuna ja rajauskynä on myös hyvä pitää laukussa. Jos puna lähtee illan aikana juoksemaan, uudelleen laitettu rajaus pelastaa juhlijan. Siistin meikin saat, kun jaksat tehdä koko huulimeikin uudestaan.

Ideal Finish puuteri

NIVEA Beauté Ideal Finish -puuteri on oikotie jokaisen naisen unelmaan: täydellisen sileään ja tasaiseen ihoon. NIVEA Beauté Ideal Finish -puuterin samettisen pehmeä mattakoostumus hellii ihoa.

Silkkinen puuteri levittyy helposti ja tasoittaa ihon värin luonnollisen näköiseksi. Kevyt mattapuuteri pysyy iholla hyvännäköisenä pitkään ja viimeistelee meikin kauniisti.

NIVEA Beauté Ideal Finish -puuterin erityinen hiukkasrakenne luo iholle höyhenenkevyen tunteen. Puuteri ei tee ihosta naamiomaista eikä tuki ihohuokosia.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat