Mainos

Korhonen kuittasi keskustalta muhkean lähtöpalkan

Keskustan puoluesihteerin paikastaan luopumaan joutunut Jarmo Korhonen kuittasi eronsa jälkeen keskustalta vielä muhkean lähtöpalkan. MTV:n uutisten tietojen mukaan Korhoselle maksettiin tehtävästä luopumisen jälkeen vielä noin 40 000 euroa.

Keskustan nykyinen puoluesihteeri Timo Laaninen kertoo, että Korhoselle on maksettu mm. loppupalkaa, loma-ajan palkkoja sekä matkalaskuja, mutta Laaninen ei halua vahvistaa täsmällisiä summia.

Timo Laanisen mukaan keskustan Korhoselle maksama summan perusteet on kuitenkin tutkittu tarkasti ja ne on todettu asianmukaisiksi.

Kesäkuun 29. päivänä Jarmo Korhonen kärysi Kannonkoskella ylinopeudesta, josta hän sai 14 päiväsakkoa, joista kertyi maksettavaaa yhteensä 952 euroa. Korhonen lähetti kuitenkin syyttäjälle kirjeen, jossa hän kertoi, ettei hänella ole lainkaan tuloja. Syyttäjä tiputti sakkosumman lopulta 115 euroon, mitä on julkisuudessa hiukan kummasteltu.

Ylityökorvauksista riidellään yhä

Samaan aikaan ex-puoluesihteeri penää keskustalta myös noin 230 000 euron edestä ylityökorvauksia. Laanisen mukaan juristit selvittelevät asiaa, eikä Laaninen vahvista Korhosen vaatimuksen euromääriä suuntaan eikä toiseen. Puoluesihteerinä Korhosella oli kokonaispalkka.

Asia on ollut esillä myös keskustan puoluehallituksessa.

- Kiusallistahan tämä on, Laaninen myöntää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.