Mainos

Korhola pahoittelee juoruiluaan nettipäiväkirjassa

Kokoomuksen varapuheenjohtaja ja europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola pyytää anteeksi blogikirjoitteluaan pääministeri Matti Vanhasen naisasioista.

Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola antoi tiistaina nettipäiväkirjassaan ymmärtää, että vihreiden kansanedustajalla Merikukka Forsiuksella ja pääministeri Matti Vanhasella on suhde, joka "luultavimmin julkistetaan vasta vaalien jälkeen". Vanhanen on jo ehtinyt syyttää kokoomusta kummallisesta kampanjoinnista.

Korhola kirjoittaa tänään nettipäiväkirjassaan olevansa äärimmäisen pahoillaan niiden edessä, jotka tästä ovat loukkaantuneet.

-Pyydän anteeksi kaikilta, joiden mielen olen pahoittanut. Se ei ehdottomasti ollut tarkoitukseni. Tuollaisella kommentilla ei ollut myöskään mitään syytä tehdä vaalikampanjaa, hän kirjoittaa.

Korhola selittää viitanneensa saksalaislehti Der Spiegelin vihjailuihin pääministerin uudesta suhteesta ja halunneensa tarkkailijana sanoa, että eihän tällaisista asioista ennen vaaleja tiedoteta.

-Muotoiluni oli huono, koska siitä saattoi saada sellaisen käsityksen, että minulla olisi asiasta näitä lehtijuttuja parempaa tietoa.

Korhola ehti vetää maininnan pois blogistaan. Hän sanoo palauttaneensa sen, jotta jokainen näkee mitä hän on itse asiassa kirjoittanut ja missä kontekstissa. Korholan mukaan "näin vaalien alla ei kannata kuitenkaan ylipolitisoida asiayhteydestä irrotettuja lauseita ja lauseenpuolikkaita".

-Päiväkirjamerkintäni ei kuulu millään tavalla kokoomuksen kampanjaan, vaan on henkilökohtainen näkökulmani politiikan tarkkailijana eri ilmiöihin, hän painottaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.