Kopioiko Khloé Kardashian ronskisti siskonsa kurveja korostavan tyylin?

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin tyyli näyttää tehneen erityisen vaikutuksen hänen siskoonsa Khloé Kardashianiin, sillä hän viihtyy epäilyttävästi siskonsa omintakeisesta tyylistä muistuttavassa asussa.

Khloé Kardashian, 28, vaikuttaa kopioivan ronskisti kurvikkaan siskonsa, Kim Kardashianin, 31, tyyliä.

Kim käyttää tunnetusti paljon graafisin kuvioin koristeltuja mekkoja, jotka korostavat hänen erityisen uhkeita kurvejaan näyttävästi. Juuri vyötärölinjan kohdille huomion keräävät asut ovat hyvin tuttuja Kimin yllä. Hänen siskonsa Khloé bongattiin yllättäen Miamissa mekossa, jonka olisi voinut kuvitella Kimin ylle.

Khloé on tavallisesti viihtynyt lähinnä yksivärisissä mekoissa ja suosinut ryhdikkäitä jakkupukuja. Tällä kertaa hän oli kuitenkin valinnut ylleen mekon, jonka voisi helposti kuvitella olevan peräisin Kimin vaatekaapista, sillä hänen yllään ollaan nähty lukuisia samantyyppisiä asuja. Jää nähtäväksi, onko hän todella niin tykästynyt isosiskonsa tyyliin, ettei kaksikkoa ole kohta erottaa toisistaan.

Kim Kardashian tunnetaan asuista, jotka korostavat teatraaliseen tyyliin hänen vyötäröään. Erilaiset graafiset kuviot ja näyttävät vyötärövyöt ovat tunnetusti erityisesti hänen mieleensä.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja