Koomikko Joonas Nordman: Putous on kuin näyttelijän intti

Näyttelijä Joonas Nordman naurattaa suomalaisia lauantai-iltaisin Putous-sarjassa. Nordman myöntää, että pesti ohjelmassa on luonut sen uudelle näyttelijäkaartille paineita.  

Näyttelijä-käsikirjoittaja Joonas Nordman kuuluu Putous-televisio-ohjelman uuteen koomikkokaartiin. Yellow Film & TV -tuotantoyhtiön 20-vuotisvastaanotolla torstaina vieraillut Nordman kertoo pestin suosikkisarjassa luoneen miehelle paineita.

– Tottakai meillä tekijöillä on ollut paineita. Mutta kun tehdään tarpeeksi hyvä ja kunnianhimoinen juttu, niin kyllä ihmiset sen ostavat. Paineita on ja ne kuuluvat asiaan, mutta varmaan tämän jälkeen monet muut projektit tuntuvat huomattavasti helpommilta. Viimeksi tällainen olo on ollut varmaan vuoden intin jälkeen, siis tunne, että tämän jälkeen moni asia ahdistaa paljon vähemmän, mies kuvailee. 

Parhaillaan televisiossa pyörivän Putous-sarjan kuvausten kanssa hektistä arkea elävä Nordman kertoo vähäisen vapaa-ajan menevän tällä hetkellä pitkälti lepäilyyn ja akkujen lataamiseen. 

– Se on enemmän nukkumista ja kotona lojumista, syömistä ja television katsomista, sellaista löysää vapaa-aikaa. Tekisi hyvää mennä juoksulenkillekin aina välillä, mutta nyt on ollut niin väsynyt, ettei sitä vaan jaksa, mies summaa kiireistä arkeaan.  

Ennen Putouksen koomikkojoukkoon liittymistä monilahjakas mies ehti vaikuttaa yhtenä ohjelman käsikirjoittajista. Siskonpeti ja YleLeaks -ohjelmissakin hauskuuttanut sympaattinen näyttelijä kertoo tunnelman uusien Putous-tähtien kesken olevan hyvä. 

– Meillä on loistava henki, se on kiva että olemme aika heterogeeninen porukka. Meitä on eri ikäisiä ja kokoisia, näyttelijä pohtii uuden tähtikaartin sisäistä dynamiikkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat