Mainos

Kongressivälikohtaus: Luoteihin kuolleen naisen kyydissä 1-vuotias lapsi

Uutistoimisto Reutersin poliisilähteen mukaan Yhdysvalloissa Washingtonin kaduilla kaaosta aiheuttaneen naisen mukana oli 1-vuotias lapsi.

Paikallisen poliisipäällikön Kim Dinen ymmärryksen mukaan autosta pelastettu lapsi on viety sairaalahoitoon. Nainen, jonka henkilöllisyyttä ei ole kerrottu, menehtyi poliisin luoteihin. Yhdysvaltain salaisen palvelun edustaja Ed Donovanin mukaan hän oli 34-vuotias.

Dramaattinen tapahtumaketju sai alkunsa Valkoisen talon porteilla. Donovanin mukaan nainen ajoi vauhdilla aivan Valkoisen talon ulkoreunalla olevaa turva-aitaa päin. Auto lähti kovaa vauhtia kohti kongressirakennusta, jossa kongressin istunto oli parhaillaan käynnissä. Poliisit lähtivät takaa-ajoon ja tulittivat kohti autoa.

Takaa-ajo päättyi lähelle kongressirakennusta. Uutiskanava CNN:n lähteet kertovat, että kun poliisi yritti avata pysähtyneen auton ovea, auto lähti nopeasti liikkeelle. Tämän jälkeen kuului useita laukauksia.

Kaikki laukaukset ovat ilmeisesti peräisin poliisien aseista. Viranomaislähteiden mukaan nainen ei ampunut aseella eikä näyttöä ole myöskään siitä, että hänellä olisi ollut ase mukanaan. Tapaukseen ei epäillä liittyvän terrorismia.

Välikohtauksessa loukkaantui kaksi viranomaista. Capitolin poliisi loukkaantui välikohtaukseen liittyvässä kolarissa ja Yhdysvaltain salaisen palvelun viranomainen sai osuman epäillyn autosta Valkoisen talon ulkopuolella.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.