Mainos

Konginkangas - päivä 3

Tämä raportti tulee Helsingistä. Palasimme nimittäin kuvaajan kanssa Äänekoskelta takaisin pääkaupunkiin iltapäivällä.

Uutismielessä olennaiset tiedot jutusta on kerrottu - ainakin tuntuu siltä. Tämän päivän uutislähetykseen nousi sähke siitä mitä psykologi Salli Saari oikeudenkäynnissä omaisten todistajana kertoi (Nettiversio löytyy uutissivuilta).

Kuten aina oikeudenkäynneissä tiedotusvälineiden kiinnostus kohdistuu jutun alkuun ja uutisseuranta vähenee. Yksi poikkeus tästä viime vuosilta löytyy: tietysti Bodom-juttu.

Muut, uudet aiheet nousevat lähetyksessä ohi. Konginkankaan juttua ei tietenkään hylätä, mutta saamme tiedot STT:n välityksellä ja tarvittaessa puhelimitse.

Huomenna perjantaina valtionsyyttäjä Mika Illman kertoo millainen rangaistus olisi hänen mielestään sopiva, mikä tietysti on mielenkiintoinen seikka. Se voidaan kuitenkin kertoa sähkeellä, eikä siihen enää tarvita omaa toimittajaa paikalla.

Joka tapauksessa mielenkiintoinen oikeudenkäynti. Itselleni syntyi käsitys siitä, miten juttu tulee päättymään, mutta kun journalistin ohjeet kieltävät ottamasta etukäteen kantaa oikeudenkäynnin lopputulokseen, niin en sitä tähänkään laita.

Päätös tulee touko-kesäkuun vaihteessa.

Jara

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.