Mainos

Konekaappari pidätettiin Floridassa

Kuubalaiskoneen kaappaaja pidätettiin illalla Floridassa. Koneessa oli tässä vaiheessa enää 25 matkustajaa ja kuuden hengen miehistö. Muut 21 matkustajaa olivat hypänneet koneesta Havannan lentokentällä.

Kuubalaisen matkustajakoneen kaappaaja on pidätetty koneen laskeuduttua Key Westiin Floridaan.

Kaapattu kuubalaiskone laskeutui Key Westiin, Floridaan illalla Suomen aikaa. Koneessa oli 31 ihmistä. Konetta Floridaan saattoi Yhdysvaltain sotilasvoimat.

Viranomaiset neuvottelivat Kuuban lentoyhtiön koneen kaappaneen miehen kanssa koko päivän Havannassa. Koneessa oli kaappaushetkellä 46 matkustajaa ja miehistö. Tänään illalla kaappari antoi luvan 20 henkilölle poistua koneesta.

Kaappaajalla oli tiettävästi mukanaan kaksi käsikranaattia.

Neuvostovalmisteinen Antonov-24 -lentokone oli matkalla Nueva Geronasta Kuuban pääkaupunkiin Havannaan. Mies yritti pakottaa lentokoneen Miamiin Yhdysvalloissa, mutta polttoaine loppui kesken ja koneen oli laskeuduttava lopulta Havannaan.

Kyseessä on jo toinen kuubalaisen lentokoneen kaappaus vajaan kahden viikon sisällä. Aiemmin ryhmä kuubalaisia kaappasi Douglas DC-3 -matkustajakoneen. Veitsillä varustautuneet kaappaajat pakottivat lentäjän ohjaamaan koneen Key Westiin, Floridaan.

(MTV3-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.