Mainos

Koneelle kaksikorihissien ensitilaus Lontooseen

Koneelta on tilattu lontoolaiseen pilvenpiirtäjään tavallisten hissien lisäksi uudenlaisia kaksikorihissejä. Tilauksen arvo on noin 20 miljoonaa euroa.

Hissivalmistaja Kone on saanut ensimmäisen tilauksen pilvenpiirtäjiin tarkoitetuista kaksikorisista hisseistä, joissa on kohdekerrosohjaus. Kone toimittaa hissit Lontoon Cityyn 35-kerroksiseen Broadgate Tower -toimistotaloon.

Kaksikorisissa hisseissä on nimensä mukaisesti kaksi hissikoria päällekkäin. Kohdekerrosohjaus tarkoittaa sitä, että matkustaja valitsee kohdekerroksen jo odotusaulassa. Järjestelmä ohjaa hänet hissille, joka vie oikeaan kerrokseen mahdollisimman vähillä välipysähdyksillä.

Koneen mukaan kaksikorihissit säästävät merkittävästi tilaa ja lisäävät hissien kykyä kuljettaa ihmisiä korkeissa rakennuksissa.

Kone aloitti yhteistyökumppaninsa Toshiban kanssa kaksikorihissien kehittämisen vuonna 2004, jolloin Toshiba myönsi sille lisenssin kaksikoritekniikkaan.

- Olemme erittäin iloisia, että kaksi asiakastamme, British Land ja Bovis Lend Lease, joihin meillä on pitkäaikaiset ja hyvät suhteet, ovat valinneet Koneen tähän mielenkiintoiseen projektiin, Koneen Pohjois- ja Keski-Euroopan aluejohtaja Noud Veeger kertoo.

Kone toimittaa kaksikorihissien lisäksi myös muut hissit Broadgate Toweriin sekä sen vieressä olevaan 13-kerroksiseen rakennukseen vuoden 2007 loppuun mennessä. Tilausten yhteisarvo on lähes 20 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.