Mainos

KOMMENTTI: Slummin prostituoidulla on hämmästyttävän monta roolia

Seksuaalisuus on Intiassa yhä edelleen tabu. Koulujen seksivalistus on usein olematonta ja nuoret hankkivat usein huterat tietonsa kavereilta ja internetistä.

On hämmästyttävää, että Mumbain slummien prostituoidut puhuvat työstään yhtä avoimesti kuin juttelisivat kodin siivouksesta tai lasten koulunkäynnistä. He eivät häpeä työtään vaan ovat ylpeitä, jos ja kun pystyvät elättämään itsensä ja monesti vielä kouluttamaan lapsensakin.

Valtaosa slummeissa työskentelevien prostituoitujen koulua käyvistä lapsista asuu hostellissa tai sukulaisten luona maalla, koska bordelliin ei lapsia huolita ja yhdistettynä asuin- ja työtilana toimiva pieni huone on liian pieni lapsiperheelle vaikka naapurit katsoisivatkin lapsen perään silloin kun äidillä on asiakkaita. 

Yksinyrittäjänä työskentelevän prostituoidun koti ei yleensä eroa tavallisesta slummikodista. Mumbain perinteisellä punaisten lyhtyjen alueella, Kamathipurassa, ei asuta hökkeleissä vaan useimmiten kerrostalokolosseissa.

Vielä vajaa kymmenen vuotta sitten valtaisa kerrostalo saattoi olla kokonaan prostituoitujen kansoittama. Nykyään talojen usein yhden huoneen asunnoista valtaosa vuokrataan perheasunnoiksi tai työpajoiksi, mikä on lisännyt huomattavasti prostituoitujen ja alueen asukkaiden välisiä ristiriitoja. 

Kamathipuran kerrostaloissa neliöt käytetään tehokkaasti. Jos isoa huonetta ja ei ole jaettu väliseinillä pikkuruisiksi kopperoiksi, voi yhdessä isossa huoneessa majoittua useita vuokralaisia.

Olen vieraillut yhden huoneen bordellissa, jonka seinänvierustoilla oli verhoilla eristetyt sängyt. Sänkyjen alustatkin oli vuokrattu eteenpäin, mutta tilaa sängyn alla oli niin vähän, että siellä asuvien prostituoitujen oli otettava asiakkaansa vastaan muualla. 

Mumbain prostituoidut eivät vastaa vain asiakkaidensa seksuaalisiin tarpeisiin vaan palvelevat apuna myös asuntopulaan.

Maaseudulta kaupunkiin töihin lähteneen miehen on yksinkertaisempaa ja halvempaa tehdä sopimus prostituoidun kanssa kuin vuokrata asunto.

Diiliin kuuluu seksuaalisten tarpeiden tyydytyksen lisäksi myös ruoka- ja vaatehuolto sekä se, että miehet eivät puutu siihen, mitä nainen tekee heidän työssä ollessaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.