Mainos

Kommentti: Jotain kummallista näissä Leijonissa haisee

4:13

Jotain erikoista huokuu Leijonien MM-ryhmästä. Jotain, jonka takia tämä ryhmä voi tehdä Tanskassa suuria.

MAINOS

MM-KIEKKO

MM-kisat alusta loppuun vain C Morella

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Leijonien MM-porukka on nuorin lähes 20 vuoteen, mutta juuri se on tämän joukkueen ase. Kapteeni Mikael Granlund puki asian osuvasti sanoiksi: "Tässä joukkueessa on uutta sukupolvea enemmän, rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta on paljon."

Ennakkoluulottomuus on se voimavara, joka voi viedä Suomen pitkälle tämän vuoden MM-kisoissa.

Ensinnäkin ennakkoluulottomuus koko tapahtumaa kohtaan; jokainen pelaaja HALUAA pelata kisoissa, jokainen haluaa näyttää parastaan ja auttaa toistaan.

Toiseksi ennakkoluulottomuus kentällä; nuoren sukupolven pelaajat on opetettu ja he ovat oppineet yrittämään, kokeilemaan, erehtymään ja yrittämään uudelleen. He ovat oppineet voittamaan vailla pelkoa.

2:00

Kolmanneksi ennakkoluulottomuus tulevaa kohtaan; kun nuori ihminen onnistuu, hän ei edes itse välttämättä tajua sen seurauksia. Kuin automaationa hän on valmis tekemään entistä parempia asioita. Silloin mikään ei tunnu liian suurelta, mikään ei tunnu saavuttamattomalta. Jos tämän nuoren porukan turnaus alkaa hyvin, jos tulee onnistumisia, jos ryhmästä huokuva ilo ja nautinto vain kasvavat, joukkue alkaa tiedostamattaan ruokkimaan lisää ennakkoluulottomuutta.

5:36

Rentous ja luontainen riemu näkyvät joukkueesta. Samoin näkyy aiempaa rennompi ja rauhallisempi päävalmentaja Lauri Marjamäki. Marjamäellä on nyt joukkue, jossa on äärimmäisen terävä kärki. Granlund, Sebastian Aho, Mikko Rantanen, Teuvo Teräväinen etunenässä ovat pelaajia, jotka pystyvät poikkeuksellisilla yksittäisillä teoilla ratkomaan tiukat hetket. Lisäksi Marjamäen alaisuudessa on pelaajia, jotka haluavat valtavasti. Haluavat onnistua, voittaa ja nauttia. Marjamäki voi ottaa rennommin, sillä hänellä on käytössään pelaajat, jotka pystyvät tekemään niitä ratkaisuja, mitä jäällä pitää tehdä. Marjamäellä oli viime vuotta selvästi vaikeampi tehtävä karsia MM-joukkue, ulosjääneistä moni pelasi niin hyvin, että olisi voinut olla kisoissa mukana.

Jos ja kun tämän Leijona-joukkueen pelaajat pääsevät pelaamaan kuten he luontaisesti pelaavat, hyvä ruokkii hyvää.

Jotain kummallista tässä haisee. Vedä syvään henkeä nenääsi. Se on mitalin haju.

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.