Mainos

Kolmoissurmasta epäilty vapaaksi

Yksi Vantaan ja Hauhon kolmoissurmaan epäillyistä miehistä on päästetty vapaaksi. Poliisi vangitsi sunnuntaina 22-vuotiaan helsinkiläismiehen epäiltynä osallisuudesta Vantaan surmaan. Tämän miehen nimeä ei annettu julkisuuteen.

Muut vangitut miehet, eli Veli-Matti ja Olli Pekka Huohvanainen, pysyvät vangittuina. Lisäksi keskusrikospoliisi esittää Jukka Huovista vangittavaksi osuudesta Vantaan ja Hauhon kolmoissurmaan. Vantaan käräjäoikeus päättää Huovisen vangitsemisesta tai vapauttamisesta huomenna. Poliisi esittää, että vangitsemisoikeudenkäynti pidetään suljetuin ovin.

Huohvanaisen veljekset Veli-Matti ja Olli-Pekka Huohvanainen vangittiin sunnuntaina todennäköisin syin kolmesta murhasta epäiltyinä.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Tero Haapala kertoo, että esitutkinnan painopiste on nyt kuulusteluissa, joita jatketaan kaikkien asianosaisten kohdalla. Haapalan mukaan kuulustelut kestävät vielä pitkään, ainakin viikkoja. Tutkinnan tässä vaiheessa Haapala ei halua täsmentää arveluja surmatöiden motiiveista, joista on pyörinyt julkisuudessa erilaisia teorioita.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.